Oppdag naturens kraft!

Gjenoppdag verden av naturlig medisin

Dr. Loges utvikler, produserer og selger urtemedisiner, kosttilskudd og næringsmidler til spesielle medisinske formål. De aktive ingrediensene som brukes i produktene er enten plantebaserte eller naturlige stoffer som vitaminer, mineraler og mikronæringsstoffer. Vi er forpliktet til våre kunders helse og velvære ved å tilby effektive og trygge naturlige produkter. Vi har gjort dette siden 1958 da farmasøyten Dr. Werner Loges grunnla selskapet.

I samarbeid med vitenskapelige institusjoner og leger har vi utviklet moderne preparater som har vært tilgjengelig på tyske apotek i over 60 år. Kvaliteten på de naturlige stoffene som brukes, den grundige produksjonsprosessen og de moderne analytiske kontrollene er grunnlaget for våre høykvalitetsprodukter.

Vi er overbevist om det terapeutiske potensialet til produktene våre og er også klar over begrensningene. Med dette nettstedet ønsker vi å tilby mer informasjon om selskapet vårt og produktene våre, og håper å vekke interesse for naturlige produkter og naturens helbredende krefter.

Vi ønsker ikke bare å tilby produkter av høy kvalitet, men også god service. Derfor ønsker vi deg også velkommen til vårt internasjonale nettsted – www.loges.de, for mer kunnskap om vårt sortiment.