Data beskyttelse

Data beskyttelse

Denne siden inneholder spesifikk informasjon om behandlingen av personopplysninger på nettstedet vårt. Generell informasjon om behandling av personopplysninger i vårt firma finner du her.

1. Hvem gir disse sidene?

Personlig informasjon som samles inn under bruk av disse nettstedene blir registrert, behandlet og brukt av Dr. Loges + Co. GmbH eller av datterselskapet Dr. Loges Nordics AB. I det følgende forkorter vi navnet på disse selskapene til Dr. Loges. Dr. Loges er ansvarlig i henhold til gjeldende databeskyttelseslov og samtidig leverandøren i henhold til telemedialoven. Vår adresse og ytterligere detaljer angående Dr. Loges finner du på siden «Firmainformasjon». Noen av websidene våre inneholder lenker til sider som tilbys av andre leverandører. Vi er ikke ansvarlige for innholdet på sider som er lenket på denne måten, ikke engang for beskyttelsen av databeskyttelse under besøk på disse nettstedene. Koblinger til andre leverandører kan alltid gjenkjennes som sådan. Hvis du er usikker: alle Dr. Loges sider inneholder en lenke til siden «Firmainformasjon».

2. Hva slags personopplysninger lagrer vi?

I prinsippet kan du besøke nettstedene våre uten å avsløre identiteten din. Vi trenger imidlertid litt personlig informasjon fra deg for noen av tilbudene våre. Dette gjelder for eksempel sending av informasjonsmateriell, deltakelse i premiekonkurranser eller svar på individuelle henvendelser. I alle disse tilfellene lagrer vi bare informasjonen du oppgir selv. Vi lagrer IP-adressen som er tildelt datamaskinen din under ditt besøk på websidene våre, i den grad det er nødvendig å sende de besøkte sidene til datamaskinen din. Vi behandler informasjon på sidene du ringer fra nettstedet vårt for å samle bruksstatistikk; se 6a.

3. Formål med behandling av personopplysninger

I prinsippet bruker vi personopplysningene dine kun til det formålet som ble spesifisert på det tidspunktet dataene ble registrert: Eksempler på dette er å overføre informasjon du ber om, å behandle bestillinger eller å gjennomføre priskonkurranser. Vi bruker ikke personopplysningene dine til reklameformål, til markedsundersøkelser eller til meningsmålinger, med mindre vi uttrykkelig henviser til dette, og du har uttrykkelig godtatt at dataene dine brukes til nevnte formål. Vi bruker informasjon om dine besøk på våre nettsteder og dine forespørsler om vårt nyhetsbrev via e-post i form av anonym statistikk, uten personlig referanse.

4. Overføring av personopplysninger

Vi videreformidler ikke din personlige informasjon til tredjeparter i prinsippet. Når du ringer til våre nettsteder, blir din nåværende IP-adresse imidlertid forkortet, og data om din bruk av nettstedet vårt overføres til Google for å generere bruksstatistikk. Mer informasjon i denne sammenheng finner du under 6a.

Eksterne tjenesteleverandører som behandler personopplysninger på våre vegne i henhold til databeskyttelsesloven, er kontraktmessig forpliktet til å overholde alle gjeldende databeskyttelsesregler. Europeiske leverandører anses ikke som tredjeparter i henhold til databeskyttelseslovene.

5. Hvordan behandler vi dataene om registrerte brukere?

a) Informasjon for spesifikke fagområder

På grunn av lovkrav er visse deler av nettstedet vårt bare tilgjengelig for brukere fra bestemte fagområder, som farmasøyter, leger og deres personale. Før du får tilgang til slike nettsteder, må du registrere deg som bruker av DocCheck Medical Services GmbH (www.doccheck.de). Hvis du bruker en bruker-ID som er registrert hos DocCheck, sender vi en autentiseringsforespørsel til DocCheck hver gang en beskyttet seksjon blir ringt. Dette blir sjekket der uten at vi får noen detaljer om identiteten din.

b) Bildedatabase

Vår digitale bildedatabase er en eksklusiv tjeneste for våre forretningspartnere fra apotek, presse, reklame, handel og medisin. Hvis du tilhører en av disse yrkene og fortsatt ikke har tilgang til bildedatabasen vår, kan du be om tilgangsdata (bruker-ID og passord) ved å fylle ut søknadsskjemaet som er tilgjengelig på nettstedet vårt. Vi bruker informasjonen som samles inn der bare for å bekrefte din rett til innsyn. Vi analyserer hvor ofte bildene i databasen kalles for å gi et mest mulig etterspørselsbasert utvalg av bilder mulig. Som bruker forblir du anonym under alle disse evalueringene. Det samme gjelder hvis du har logget på spesialområdet, hvor bildedatabasen også er tilgjengelig for deg uten ytterligere bekreftelse av tilgang.

6. Bruksanalyser

a) Bruk av nettstedet vårt

Vi analyserer hvordan besøkende bruker nettsidene våre til å utforme vår internetttilstedeværelse på en best mulig måte.

For dette formålet bruker vi Google Analytics, en webanalysetjeneste som drives av Google Inc., USA. Når du ringer til en av websidene våre, lastes et program (Java-Script) opp til datamaskinen din fra en Google-server og kjører. En informasjonskapsel lagres deretter på datamaskinen din, som inneholder informasjon om din bruk av våre nettsteder. Dette inkluderer navnet på den nedlastede nettsiden, tidspunktet og datoen for samtalen og en unik identifikasjonskode som genereres for nettleseren din. Denne informasjonen overføres til Google og lagres i datasystemer, hvorav noen ligger utenfor Europa, nemlig i USA. Teknisk informasjon om datamaskinen din overføres også, for eksempel nettlesertype, operativsystem og skjermoppløsning.

Google behandler denne informasjonen på våre vegne for å evaluere hvordan du bruker vår tilstedeværelse på Internett, for å utarbeide statistikk for oss om brukeratferd for alle besøkende, inkludert en grov bestemmelse av deres beliggenhet, og for å tilby tilleggstjenester til oss i forbindelse med bruken av nettstedet og Internett. Du forblir anonym gjennom denne evalueringen av bruksadferd.

Googles sporingskoder distribuert på dette nettstedet bruker funksjonen «anonymizeIp ()». Dette betyr at IP-adresser bare behandles i forkortet form og derfor ekskluderer en direkte henvisning til en bestemt person. Din fulle IP-adresse brukes bare til å overføre programvarerutiner og data i nettleseren din som er nødvendige for å analysere bruken. den er verken lagret eller kombinert med andre data fra Google. Når du vurderer bruksatferden, er IP-adressen din inkludert som mest i forkortet form. Det er ikke mulig å tilordne bruksdata til din person fra den forkortede IP-adressen. Det samme gjelder i den grad Google selv bruker bruksinformasjonen din.

I tillegg bruker dette nettstedet Google Analytics-rapporter om demografiske egenskaper, som bruker data fra interessert annonsering fra Google og besøksdata fra tredjepartsleverandører (som alder, kjønn og interesser). Disse dataene kan ikke spores tilbake til en bestemt person og kan når som helst deaktiveres i skjerminnstillingene.

Hvis du vil ekskludere dine besøk på websidene våre helt fra bruksanalysen vår, kan du laste ned en utvidelse for nettleseren din fra denne Google-siden; alle vanlige nettlesere støttes. Programvarerutinen (Java Script) som kreves for å registrere bruksdataene dine kjøres da ikke, og analysekapsler lagres ikke av nettleseren din. – Å forklare en generell blokk for lagring av informasjonskapsler ved å bruke en passende innstilling i nettleseren din, deaktiverer også analysen av bruksatferden for Google Analytics.

b) Bruk av vårt nyhetsbrev

På samme måte, for å oppnå en optimal design, fører vi statistikk over bruken av vårt nyhetsbrev. For eksempel teller vi hvor mange abonnenter som åpner et sendt nyhetsbrev, og hvor mange av dem som klikker på lenkene til bestemte websider som tilbys i nyhetsbrevet. Vi markerer lenkene i hver utgave av nyhetsbrevet for disse regningene og tilordner en annen identifikator til hver abonnent, selv om vi ikke lagrer noen kobling mellom disse identifikatorene og e-postadressene eller andre data som identifiserer abonnenter. Statistikken over bruken av vårt nyhetsbrev inneholder ingen referanser til personer, og vi bruker dem ikke til å adressere bestemte grupper av abonnenter på noen spesiell måte. – Vi analyserer bruken som beskrevet bare i den grad abonnenter bestiller nyhetsbrevet i HTML-format. Vi sender nyhetsbrev i ren tekst uten å gjøre ytterligere analyser.

7. HTTP-informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små filer som lagres på datamaskinen din når du åpner websidene våre. Hvis du kommer til andre sider på nettstedet vårt på et senere tidspunkt, overføres innholdet av disse informasjonskapslene til oss.

Disse informasjonskapslene lagres i en fil i nettleseren din. Noen av disse informasjonskapslene inneholder informasjon om ditt siste besøk på en av våre nettsider, og også en kunstig identifikasjonskode som gjør det mulig å gjøre et omtrentlig estimat på antall nye eller tilbakevendende besøkende. Vi overfører denne informasjonen til Google med det formål å bruke analyser. Mer informasjon om disse informasjonskapslene og alternativene for å forhindre at de lagres, finner du under 6a. – Vi bruker også data fra informasjonskapsler for å gi tilgang til sider som er reservert for registrerte brukere etter en vellykket pålogging. se 5. – Vi bruker noen ganger informasjonskapsler i avstemninger blant våre besøkende for å identifisere flere deltakelser. I tillegg betyr disse at vi ikke trenger å be deg om data i skjermbildet nedenfor som du allerede har angitt andre steder.

Dr. Loges kombinerer ikke data lagret i informasjonskapsler med annen informasjon på noen måte som lar oss henvise til din person.

Du kan endre innstillingene i nettleseren din for å forhindre at HTTP-informasjonskapsler blir lagret. Du vil da fremdeles kunne bruke nettstedet vårt. Du kan slette lagrede informasjonskapsler samtidig. Detaljer om denne prosedyren finner du i nettleserens hjelpefil.

8.Hva kan du gjøre for å begrense behandlingen av dataene dine?

Du kan når som helst tilbakekalle tillatelsen du har gitt for behandlingen av dine personopplysninger. Du kan når som helst si opp abonnementet ditt på Dr. Lodges nyhetsbrev ved å følge lenken i hvert nummer. Generelt kan du også forhindre at informasjonen din blir brukt til reklameformål. For å gjøre det, er det bare å sende en melding til vår kontaktadresse nedenfor. Hvis du vil slutte å ringe sider som er en del av bruksanalysene våre, kan du lese merknadene under 6a.

9. Sikkerhet

Din personlige informasjon lagres i et sikkert driftsmiljø hos Dr. Lodges og er tilgjengelig der kun for autoriserte kontorer. Data som du utleverer til oss i en online applikasjon overføres i kryptert form; Ellers er informasjonen som overføres mellom datamaskinen din og Internett-serveren vår, vanligvis ikke kryptert.

10. Informasjon og rettelser

På forespørsel vil vi når som helst gi deg informasjon om vi har lagret data om din person og i så fall arten av disse. Vi vil selvfølgelig korrigere falske opplysninger. Hvis du vil at informasjon eller rettelser skal gjøres, kan du kontakte oss. Adressen finner du under overskriften «Kontakt».

11. Revisjon av denne personvernerklæringen

Det kan være nødvendig for oss å revidere våre sikkerhets- og databeskyttelsesordninger (f.eks. På grunn av teknisk utvikling). I slike tilfeller vil vi også revidere denne databeskyttelseserklæringen. Den gjeldende versjonen av erklæringen gjelder.

12. Kontakt

Hvis du ønsker å tilbakekalle ditt samtykke til bruk av dine personopplysninger, eller hvis du generelt vil slutte å bruke dataene dine til reklame eller markedsundersøkelser, kan du sende en e-post eller et brev til følgende adresse:

Dr. Loges Nordics AB
Gustavslundsvägen 143, 5tr
SE-167 51 Bromma

info@loges.se