Historie

Det hele startet i Himalaya …

«Rauwolfia serpentina» er navnet på en verdifull medisinsk urt. Den vokser i Kashmir-regionen i Himalaya. Denne sjeldne planten vekket interessen til den unge farmasistudenten Werner Loges på 1950-tallet. Siden han ikke kunne få anlegget hjemme i Tyskland, reiste han til Asia i tre måneder. I bakken av Himalaya gravde han opp den verdifulle roten med bare hender, og tok den med hjem til Tyskland, hvor Rauwolfia serpentina ble gjenstand for doktoravhandlingen. Historien om selskapet Dr. Loges begynte altså som en historisk utgravning, kan man si. I 1958 utviklet Werner Loges sitt første legemiddelprodukt, dystoLoges®, som inneholdt den da hittil ukjente Rauwolfia serpentina. Fra denne tidlige begynnelsen utviklet selskapet Dr. Loges mer enn 50 produkter og klarte å forbli vellykket i markedet.

Banebrytende konsept

Allerede tidlig viste Werner Loges en perfekt følelse av behovene til målgruppen: han forsynte den med naturlige og rene stoffer i stedet for kjemiske preparater. Takket være visjonen og overbevisningen fra selskapets grunnleggere, vokste selskapet og vokser fremdeles.

I dag tilfredsstiller vårt utvalg på over 60 produkter behovene til mange behandlere og pasienter, men ikke alle produktene er i Norden – ennå.